marți, 26 septembrie 2017

PROCEDURA DE SELECȚIE A PARTICIPANȚILOR ÎN PROIECTUL ȘCOLAR INTERNAȚIONAL “CROSSING BORDERS WITH MODERN MEDIA AND DRAMA”, FINANȚAT DE CĂTRE COMISIA EUROPEANĂ PRIN PROGRAMUL ERASMUS +

Intentia de participare la acest proiect, a potentialilor beneficiari directi,  se va realiza pe baza unui formular de aplicatie, anexat acestei proceduri (Anexa 1) .  Acest formular poate fi completat la calculator sau poate fi scris de mana, insa nu trebuie sa lipseasca niciun paragraf din formular. Va fi datat si semnat acest formular si inmanat unuia dintre profesorii coordonatori pana cel tarziu joi 29 septembrie 2017 (inclusiv).
Formularul de aplicatie va contine 4 parti (capitole).
-        In primul capitol vor trebui completate datele personale, inclusiv datele de contact.
-    Al doilea capitol va reprezenta un eseu motivational, de maximum o pagina, prin care elevul demonstreaza dorinta de participare in acest proiect, experienta in activitati extrascolare, arata care sunt abilitatile sale si cum poate contribui la implementarea si reusita proiectului.
-       Al treilea capitol va contine informatii minime despre conditiile de cazare si existenta mijloacelor informatice.
-       Al patrulea capitol va contine acordul parintelui.
     Eseul motivational va fi evaluat de fiecare dintre cei doi profesori coordonatori , responsabili cu implementarea proiectului si evaluarea acestuia, cu puncte cuprinse intre 10 si 100, dupa care se va face o medie. Daca eseul motivational nu va intruni minimum 80 de puncte, aplicatia va fi respinsa.
      Conditiile minime de cazare si existenta mijloacelor informatice pot fi eliminatorii. Sunt necesare locuinte unde toaleta se afla in incinta locuintei. De asemenea, este necesar sa existe in locuinta si un computer / laptop si conexiune la internet.
       Aplicatiile valide vor fi cele ce au si acordul de participare din partea unuia dintre parinti. Elevii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi anuntati personal.
       Ultima proba de selectie a beneficiarilor directi, va fi un interviu in limba engleza. La acest interviu elevii vor primi calificative (respins sau admis).
   Elevii ce au primit si calificativul “admis” la proba de interviu vor forma echipa elevilor participanti in acest proiect. In final, directorul liceului va aproba echipa elevilor participanti, tinand cont si de comportamentul individual, abateri disciplinare, recomandarea dirigintilor sau profesorilor.
Informatii suplimentare pot fi cerute profesorilor coordonatori:
-        Frinculeasa Emilia (emilia0810@yahoo.co.uk)
-        Mircica Constantin (0784286203; e-mail: sudcarpatica@yahoo.com)

                                                                                                               Director
                                                                                                     Prof: Albu Nicoleta Dorina